Connect with us

Politica

Social democrații au intrat oficial în cursa pentru Primăria Botoșani și CJ / FOTO

Published

on

La câteva ore după ce liberalii s-au prezentat la Biroul Electoral Județean, și-au făcut apariția și social democrații. Parlamentari, consilieri, primari și șefi de instituții, au venit să-i însoțească pe Cosmin Andrei și Doina Federovici, candidații PSD la Primăria Botoșani și Consiliul Județean.

Cosmin Andrei a declarat că vrea să producă schimbarea la Primăria Botoșani în timp ce Doina Federovici își propune să dezvolte județul.

„Am depus astazi candidatura pentru Primaria municipiului Botosani si pentru Consiliul Local Botosani impreuna cu o echipa de profesionisti din toate domeniile de activitate cu care, sunt convins, vom castiga Primaria si Consiliul Local pentru ca Botosaniul merita o schimbare. In ultimii patru ani de zile nu s-a intamplat nimic. Botosanenii nu merita sa mai sufere si avem nevoie de proiecte de infrastructura, de educatie, de sanatate si avem in vedere si parte culturala. Oglinda administratiei este in spatele dvs. (n.r. Teatrul Mihai Eminescu). Este un edificiu important care nu este finalizat. Vin in fata dumneavoastra impreuna cu cei mai buni profesionisti cu care sunt convins ca vom castiga ambele batalii. a spus Cosmin Andrei.

„Azi mi-am depus candidatura doar cu gandul la oameni si merg inainte doar la victorie. Am alaturi de mine cei mai buni profesionisti, oameni tineri, oameni care in profesiile lor au rezultate extrem de bune. SUnt oameni determinati, sunt echipa social democrata. Am langa mine parlamentarii, am langa mine pe primarii din judetul Botosani, cei mai uni primari ai nostri. Am langa mine consilierii judeteni, municipali si nu in ultimul rand avem alaturi de noi cu totii, pe botosaneni. Ne gandim doar la dezvoltarea judetului, o dezvoltare coerenta si vom merge si le vom vorbi botosanenilor despre directiile de dezvoltare ale judetului. Tot judetul, de la nord la sud si de la est la vest va fi cuprins in interiorul programului nostru si in fiecare localitate vom avea aceleasi proiecte coerente de dezvoltare a fiecare localitati. Avem un mesaj de unitate, pentru dezvoltarea comunitatilor locale acel mesaj prin care oamenii ne vor fi alaturi pentru ca pentru noi doar faptele vorbesc” a declarat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad