Connect with us

Politica

Pro România și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani, Consiliul Local și Consiliul Județean FOTO&VIDEO

Published

on

Pro România a intrat oficial în competiția electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. În această dimineață, candidații Partidului Pro România și-au depus dosarele de candidaturi atât la Consiliul Județean cât și la Consiliul Local.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean va candida deputatul Mihaela Huncă, președintele Organizației Județene a Partidului Pro România. Pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, candidat este Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani. Cei doi au venit însoțiți de o parte din staff-ul Pro România și s-au declarat optimiști că vor reuși să obțină un rezultat foarte bun în ziua de 27 septembrie.

“Ce am făcut noi astăzi este în primul rând, oficializarea voinței botoșănenilor ca lucrurile, în sfârșit, să se schimbe în bine. Suntem partidul pe care dumneavoastră l-ați susținut pentru schimbarea pe care o dorim cu toții. Iată, astăzi, transmitem un mesaj foarte clar: începe lupta pe care Pro România o va duce pentru ca Botoșaniul să iasă din secolul 20, acolo unde a fost ținut de conducătorii de până acum din administrația județeană și locală. Pro România candidează, pentru a transpune în realitate ceea ce ne dorim cu toții: fiecare botoșănean merită să meargă în siguranță la serviciu pe drumuri care să nu ne pună viața în pericol. Merităm să ne ducem copiii la școală în condiții de deplină siguranță. Vom lupta și pentru un municipiu în care infrastructura trebuie adusă la nivelul așteptărilor și nevoilor botoșănenilor, cu trafic sigur, fluidizat și parcări suficiente. La nivelul întregului județ, a venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi, după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura. Intrăm în aceste alegeri cu cei mai buni candidați, oameni care au demonstrat că munca în folosul oamenilor este mai presus de orice. Sper din tot sufletul să fie o campanie bazată pe proiecte! Pro România așa va face pentru ca, la final, botoșănenii să fie cei care câștigă. Pentru Pro România, ei sunt singurii care contează! Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!”, a declarat coordonatoarea oranizației Pro România Botoșani, deputat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad