Connect with us

Politica

Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!

Published

on

COMUNICAT. Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, este legată de obținerea unei locuințe. Deși aceștia dețin locuri de muncă, o mare parte din veniturile lor este cheltuită pe chiriile extrem de costisitoare practicate la Botoșani.

Consider că o soluție salvatoare pentru acești tineri, ar putea veni din partea Primariei, prin finalizarea construcției locuințelor ANL începute în municipiul Botoșani.

Tiinerii așteaptă lucruri concrete de la Primărie, iar locuințele pentru ei stau în paragină de peste doi ani. Am fost în teren împreună cu echipa ALDE și am constat și noi acest lucru. Nu înțelegem ce s-a întâmplat. Știu că atunci când este vorba despre investiții și dezvoltare, întâmpinăm fel și fel de situații neprevăzute, care nu depind neapărat de noi ca și instituție pentru a le rezolva. Poate fi de vină și constructorul, dar eu ca și primar aș fi căutat soluții să termin toate aceste investiții.

Tinerii vin la ușa primarului și cer o locuință. Sunt oameni care au un serviciu, dar stau cu chirie și nu le ajung banii. De aceea, trebuie găsită o cale pentru a debloca această situație care a împiedicat finalizarea blocurilor ANL

Am o altă viziune asupra Botoșaniului si cred că este necesar să fie luate în calcul toate categoriile sociale, trebuie să ne axăm pe tineri, căci ei sunt viitorul nostru. Dacă nu ne interesează soarta lor, nu avem de ce să candidăm la functia de primar, nu avem ce căuta la conducerea municipalității.

Vă invit să vizionați și dumneavoastră, dragi botoșăneni, și partea mai puțin plăcută de deasupra Botoșaniului!

Roxana FlorentinaȚurcanu – președintele ALDE Botoșani

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad