Connect with us

Politica

Țurcanu iese la atac și acuză liderii PSD că au cumpărat candidații ALDE: „A primit 100 de milioane”

Published

on

Vicepreședintele ALDE Botoșani îi acuză pe reprezentanții PSD că au oferit bani candidaților ALDE pentru a trece în tabăra social democrată. Mai mult, el a afirmat că unii reprezentanți PSD au recurs la amenințări și șantaj.

Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani, a organizat o conferință de presă în care a spus că această formațiune a pierdut câțiva candidați la alegerile din 27 septembrie deoarece aceștia fie au cedat presiunii, fie au acceptat diverse sume de bani de la PSD.

„Le cer public domnilor de la PSD să spună foarte clar de unde au banii pe care îi oferă zilnic oamenilor care schimbă partidul. Lui domnul Jijie Bogdan de la Ștefănești i-au oferit 50 de milioane să plece de la ALDE la PSD. Omul a spus colegului de la Santa Mare: mi-a dat 50 de milioane, îmi mai dă 50. Am plecat. Domnului Petrică Zaharii de la Corlăteni, candidat ALDE, 100 de milioane. I-a transmis domnului Gheorghiu că a primit 100 de milioane de la doamna senator și el nu poate, că Țurcanu nu i-a oferit această sumă. Pentru 100 de milioane se mută. La domnul Modrean de la Pomârla, domnul Șlicu își folosește funcția să-l amenințe pe domnul Modrean Gigi care are nevasta angajată într-un centru din Dorohoi. Că dacă nu își schimbă partidul o dă afară. Așa cum a amenințat la Santa Mare un fost coleg de-al nostru. Domnul Chicăroșie are o soție care are doi copii în plasament. Primea 5000 de lei lunar. Domnul Dan Șlincu a chemat-o și i-a spus: dacă soțul tău nu își schimbă partidul, îți retrag copiii. Nu înțeleg, ori guvernează liberalii acest județ, ori PSD-ul încalcă legea fără nicio jenă. Eu nu spun povești, v-am dat dovezi cu nume și prenume”, A SPUS Florin Țurcanu.

„Aseară, la Dângeni, domnul senator Trufin, l-a sunat pe domnul Hârtie de la Inspectoratul Școlar. Era alături de preotul Achițenie Lucian a cărui soție este director de școală. Dacă nu mută poziția, locul 3 la ALDE, pe listă la PSD, va emite ordinul de înlocuire din funcție. Mai mult, domnul Trufin a mers la Iacobeni, la 22.30, la preotul Ioniță Gabriel, unde a scos toate promisiunile posibile de funcții și acest preot, care avea soția pe locul doi la ALDE, va schimba partidul. Tot domnul Trufin, de mânuță cu domnul inginer Turtă Cezar, inginer în cadrul Direcției Agricole Botoșani, a mers la toți oamenii din Dângeni să treacă la PSD pentru că altfel el își pierde poziția”, a mai afirmat Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad