Connect with us

Sport

FC Botoșani pune în vânzare noile abonamente chiar dacă meciurile se vor juca fără spectatori

Published

on

Conducerea clubului FC Botoșani a anunțat că abonamentele pentru sezonul competițional 2020 – 2021 vor fi puse în vânzare începând cu data de 17 august 2020.

Potrivi oficialilor clubului, posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 25 august 2020. Timp de o saptamana, abonatii fideli pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, in intervalul orar 9.00 – 17.00.

Prețurile abonamentelor sunt:

Peluza Nord – 180 lei

Peluza Sud – 180 lei

Tribuna I, sector A și C – 300 lei

Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei

Tribuna II, sector A și C – 300 lei

Tribuna II, sector B – 350 lei

„Abonamentul FC Botosani certifica sustinerea fiecarui posesor pentru formatia ros-alb-albastra. FC Botosani joaca doar pentru suporteri si numai impreuna poate scrie in continuare istorie in fotbalul romanesc. În prima parte a campionatului, meciurile se vor disputa fără spectatori. Abonamentul este o formă de susținere a echipei. Achizitionand un abonament la tribuna pentru noul sezon, suporterul FC Botosani va face o economie de 30% din costul total al biletelor de acces, iar in cazul unui abonament la peluza, economia este de 50%.

În noul sezon competițional tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea cate o culoare unică ce se va regăsi și pe ticketul de acces. Sustine-ti echipa favorita si achizitioneaza un abonament la meciurile oficiale FC Botosani!”, este mesajul postat de conducerea clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad