Connect with us

Administratie

Se anunță schimbări la Modern Calor. Ion Diaconu ar putea reveni la conducerea societății

Published

on

Florin Sandu are zilele numărate la conducerea societății Modern Calor. Locul lui va fi luat de Ion Diaconu, fostul manager al societății de termoficare. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cosmin Andrei în cadrul emisiunii Dialog Deschis.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, intrarea lui Ion Diaconu în Consiliul de Administrație al Modern Calor este un prim pas către funcția de manager al societății.

„La Modern Calor urmează să ajungă domnul Diaconu, care a fost votat în Consiliul Local. La Modern Calor va ajunge marele manager Ion Diaconu care va pune pe chituci acea societate comercială. A fost numit în consiliul de administrație și îi pregătește teren pentru a-l numi director la Modern Calor. Cu votul majorității din Consiliul Local, domnul Ion Diaconu a fost numit administrator provizoriu la Modern Calor. De altfel, într-o postare pe facebook, domnul Diaconu spune: mă voi întoarce la Modern Calor”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Ion Diaconu a confirmat ca va reveni la conducerea Modern Calor.

Da, revin, Cosmin, Florin, Călin…

Revin cu dorința de a reclădii, tot, tot, tot ce ați dărâmat. Fără dorință de revanșă, ci cu dorința de a construi, reconstrui

Există o echipă de profesioniști pe care vreau să-i pun din nou la treabă serioasă și profesionistă, în folosul comunității

Doamne Ajută!”, este mesajul postat de Ion Diaconu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad