Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, președinte Pro România: „Targetul este 15%”

Published

on

Conducerea Organizației Județene a Partidului Pro România a anunțat că obiectivul la alegerile locale din 27 septembrie este obținerea a minim 15 procente în județul Botoșani.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Pro România, Organizația Botoșani, spune că reacțiile cetățenilor sunt pozitive și este optimistă că rezultatele vor fi foarte bune.

„În această perioadă continuăm strângerea de semnături. Suntem foarte bine primiți de cetățenii județului. În schimb, există dificultăți în strângerea semnăturilor pentru că noi vrem să se respecte regulile. Sănătatea cetățeanului este prioritară. Tot în această perioadă, definitivăm listele de candidaturi. Am început activitatea de formare a candidaților pentru că dorim ca toți candidații noștri care vor fi în funcții de primar, viceprimar și consilieri să știe ce au de făcut chiar din prima zi. Am finalizat lista reprezentanților în birourile electorale. Suntem pregătiți să punem în practică soluțiile pentru rezolvarea problemelor cetățenilor municipiului și județului Botoșani. Targetul per județ este peste 15%”, a precizat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad