Connect with us

Administratie

Acuzații grave făcute de un șef de instituție: „Oamenii din oraș cumpără de la angajații DSPSA, la negru…”

Published

on

Angajații unei instituții din subordinea Primăriei Botoșani sunt acuzați că vând materialele de construcții și unele produse achiziționate din bani publici.

Bogdan Buhăianu, directorul general al Urban Serv, a declarat că angajații Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) vând la negru tot felul de produse cumpărate de instituția aflată în subordinea primăriei.

„Aș vrea să-l întrebați pe domnul Țurcanu cât mai este metrul de gard și cât este sacul de ciment la negru, la DSPSA. Dacă dumnealui nu cunoaște aceste informații, le cunosc eu. Oamenii din oraș cumpără de la angajații DSPSA, la negru, aceste produse”, a declarat Bogdan Buhăianu care a mai spus că așteaptă ca instituțiile statului să se autosesizeze.

Eugen Turcanu, directorul DSPSA, i-a cerut dovezi și informații concrete lui Buhaianu.

“Îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru bunul mers al instituției pe care o conduc și îl rog să ne transmită unde s-a întâmplat acest lucru. Îi mulțumesc ca incercam să stopăm risipa și hoția dar îl rog să fie atent cu acuzele pe care le face. Și eu aș putea spune că angajații Urban Sev fură motorină la greu dar nu o fac. Declarațiile lui Buhaianu vin în registrul clasic al PSD-ului de învrajbire a salariaților între ei. Așa au facut la Filarmonică, la Teatrul Eminescu, la Teatrul Vasilache si la Politia Locală. Încearcă să găsească niste cozi de topor care să agite spiritele și să întrețină  o atmosferă de suspiciuni, scandal, numai să nu meargă nimic în Botoșani”, a spus Eugen Turcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad