Connect with us

Politica

Mihaela Huncă: Suntem pregătiți să schimbăm fața județului Botoșani

Published

on

Așa cum am promis, ne pregătim să trecem efectiv la treabă. Asta înseamnă exact  rațiunea de a fi în Pro România, un partid pentru care nevoile cetățenilor sunt literă de lege. Suntem pregătiți să schimbăm fața județului Botoșani și să punem în practică rezolvarea problemelor oamenilor, ideile și sugestiile lor pentru o altfel de administrație. De aceea, vedeți că în fiecare săptămână, Pro România își îngroașă rândurile cu reprezentanți ai locuitorilor județului în care oamenii au încredere și își pun speranța că, după alegeri, lucrurile vor merge mai bine. Ieșim în fața botoșănenilor cu specialiști, cu candidați cu experiență în administrația publică. Oameni care știu cum să lucreze de fapt pentru cetățeni. Noi asta facem. La Dângeni de exemplu, oamenii inimoși din organizația PSD, și-au asumat dorințele cetățenilor din localitate și au venit în mod firesc la Pro România Botoșani, unde nu putem vorbi de interese de grup sau de partid, așa cum s-a întâmplat până acum ,  ci numai de problemele cetățenilor. De asemenea, avem alături de noi, specialiști de la cel mai înalt nivel din domeniul învățământului din Botoșani.

Domnul inspector școlar general Gabriel Hârtie a venit la PRO România deoarece vocea nu i-a fost ascultată nici de guvernul PSD, nici de guvernul PNL.

Îsi va pune experiența în slujba zecilor de mii de elevi și cadre didactice din județ. Noi suntem PRO România și ținem cu România.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad