Connect with us

Cultura

Mirel Manea a lansat noul videoclip filmat în mijlocul Arenei Colosseo VIDEO

Published

on

Botoșăneanul Mirel Manea a lansat ieri videoclipul “Colosseo”. După ce a cântat pentru Papa Ioan Paul al II-lea și a primit titlul de „Ambasador intinerant al Culturii și Artei Muzicale”, Mirel Manea a revenit în Italia pentru a filma un videoclip.

„Cel mai emoționant moment artistic al carierei mele, sa ajung cu trompeta mea in mijlocul Arenei de la Colosseo, una din cele mai prestigioase scene ale lumii, încă din antichitate.

Tristețe și frumusețe copleșitoare in același timp.Roma a fost și este mereu in sufletul meu,din 2004 când am cântat in fata Papei Ioan al II -lea.

Am lucrat cu o echipa formată din profesioniști excepționali italieni, poate cei mai buni din Peninsula. Dott.ssa Miruna Cajvaneanu Giornalista & Presidente Associazione Europaeus Blogger-Roma Today.
Adaptarea muzicală & Solo-ul de trompeta a fost scris doar pentru mine de catre compozitorul Andrei Tudor.
Impresar artistic-Liviu Sorinel.

E o capodopera care unește spiritual,artistic,doua tari.O punte sufleteasca.

Am reușit sa ofer publicului roman și international un videoclip unic, cu imagini exclusive realizate cu drona deasupra celor mai importante monumente: Colosseo, Fori Imperiali, Fonta di Trevi, Piazza Venezia, Altare della Patria.

Mesajul meu este unul de solidaritate și speranța și in virtutea titlului pe care l-am obținut in 2016 la Vatican,acela de Ambasador intinerant al “Culturii și Artei Muzicale ” pentru prietenia dintre popoare, in vremuri de restriște,apropierea de cultura, de muzica, ne poate alina sufletele,ne poate salva. Aceasta este și menirea artistului, de a arata frumusetea și a o dedica semenilor săi!”, este mesajul transmis de Mirel Manea.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad