Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Tot ce am făcut în acest an ne obligă”

Published

on

Vacanță scurtă pentru FC Botoșani. Elevii lui Marius Croitoru vor avea doar 5-6 zile de vacanță după care vor relua pregătirea pentru următorul sezon de Liga 1.

“Cu acest meci, am închis un an bun, dar trebuie să fim în gardă, pentru că tot ce am făcut în acest an ne obligă, lumea o să fie mai atentă la noi și crește automat prudența celor care joacă cu noi, o să ne urmărească dinamica și celelalte lucruri și trebuie să le dezvoltăm în sezonul viitor.

E un început de drum bun, un prim pas făcut corect, frumos și rămâne ca prin tot ceea ce urmează să mă ridic la nivelul așteptărilor celor care au avut încredere în mine, sper că nu i-am dezamăgit. Îi mulțumesc domnului Iftime și familiei. Primul meu cuvânt când am intrat în vestiar a fost că nu trebuie să ne fie teamă de absolut nimeni pentru că, atâta timp cât joci cu curaj, nu ai cum să nu reușești”, a spus Marius Croitoru.

”Urmează o minivacanță de 5-6 zile pentru mine, personal. Vă dați seama cum o așteaptă băieții. Presiunea a fost pe ei, artizanii au fost ei. Toată munca și toate felicitările trebuie să le primească ei, pentru că ideile mele, fără ei, ar fi fost degeaba”, a mai spus Croitoru la Digisport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad