Connect with us

Sport

Gică Hagi nu va mai antrena Viitorul! VIDEO

Published

on

Clubul FC Viitorul a anunțat că Gheorghe Hagi nu va mai fi antrenorul echipei! ‘Regele’, patronul echipei din Ovidiu, a precizat că va coordona în continuare activitatea Academiei de Fotbal.

Sub conducerea lui Gică Hagi, Viitorul a câștigat titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2019).

“Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1“, se arată într-un comunicat.

“De ce trebuie să se întâmple neapărat ceva? Este o hotărâre la care Gică se gândește de mai mult timp. Sunt 10 ani de muncă incredibilă pe care Gică a făcut-o, a ridicat acest proiect de la zero. A creat această academie, după care a înființat echipa Viitorul, pe care a dus-o imediat în prima ligă. Au urmat 5 ani de bancă tehnică, în care a reușit să câștige toate cele trei trofee interne: campionat, Cupă, Supercupă.

A fost o perioadă de stres, cu bugete și cu partea tehnică. Se ocupa în același timp și de proiectul de la academie. S-a gândit să ia o perioadă de odihnă. S-a gândit de câteva săptămâni să ia decizia. Am început să pregătim următorul sezon.

Noi avem o filozofie aparte, pe care Gică a implementat-o în 10 ani. Nu vom renunța pentru nimic la această filozofie! Antrenorul care va veni se va plia pe această filozofie. Gâlcă este întotdeauna o variantă pentru orice echipă. Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri acum”, a spus Gică Popescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad