Connect with us

Sport

FC Botoșani – Gaz Metan 4-1. FINAL FERICIT!

Published

on

FC Botoșani a încheiat cu o victorie sezonul 2019/2020, un sezon în care a reușit cea mai bună clasare din istoria clubului.

În ultimul meci oficial al sezonului, FC Botoșani a întâlnit pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaș, o echipă cu probleme financiare și care a pierdut mulți jucători după ce a intrat în play-off. Elevii lui Marius Croitoru a început în forță partida și în minutul 1, Reagy Ofosu a deschis scorul. Botoșănenii rămân în atac și în minutul 23, Keita marchează pentru 2-0. Două minute mai târziu, Florescu își trece și el numele pe lista marcatorilor după o gafă a debutantului din poarta Gazului. În minutul 27, oaspeții marchează prin Roberto Romeo dar nu mai au puterea de a reveni în joc.

Partea secundă a aparținut în totalitate gazdelor care puteau majora scorul prin Cîmpanu, Șeroni, Dugandzic și Ofosu. În minutul 72, Chamed este eliminat pentru două cartonașe galbene iar misiunea oaspeților devenea una imposibilă. Cu trei minute înainte de final, Mihai Roman a marcat pentru 4-1 și a stabilit scorul final.

În ultimul meci al acestui sezon, la FC Botoșani a debutat David Croitoru (16 ani), fiul antrenorului Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad