Connect with us

Administratie

Punct de lucru ISU realizat de Primăria Flămânzi VIDEO

Published

on

Angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență care își desfășoară activitatea la punctul de lucru din localitatea Flămânzi vor beneficia de condiții decente.

Primăria orașului Flămânzi a construit cu bani din bugetul local un punct de lucru pentru echipajul ISU care își desfășoară activitatea în această zonă.

„Odată cu investiția în sediul primăriei, punctul de lucru din zona centrală a trebuit să-l transferăm. Am construit o clădire nouă, cu fonduri sută la sută locale, din contribuțiile cetățenilor. Atâta timp cât oamenii muncesc și își plătesc taxele și impozitele locale, trebuie să le întoarcem serviciile. Dacă până acum timpul de intervenție al unui echipaj ISU, de la Botoșani la Flămânzi, era de 30-35 de minute, acum timpul de intervenție este de până la 5 minute. Acest punct de lucru este și pentru localitățile din zonă cum ar fi Prăjeni, Frumușica, Copălău. Printr-o discuție ulterioară să vedem și o colaborare pe ceea ce înseamnă întreținerea acestui punct de lucru”, a declarat Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad