Connect with us

Politica

Mihaela Huncă: Pro România crește pe zi ce trece și creează panică în rândurile PSD și PNL

Published

on

Reprezentanții partidelor mari vor să-și elimine concurența si pun presiune pe candidații partidelor mai mici. Asta spune presedintele Organizației județene a Partidului Pro România.

“Pro România crește pe zi ce trece și creează panică în rândurile PSD și PNL care reacționează ca niște stăpâni pe o moșie, care nu este, nu a fost și nu va fi nicodată a lor. Ei nu înțeleg că botoșănenii își hotărăsc singuri viitorul. Se fac presiuni asupra membrilor sau simpatizanților noștri, campanii murdare și mincinoase în presă și on line.
Sunt speriați că la toamnă, după alegeri vor pleca acasă mulți dintre ei!

Sătui de minciunile și promisiunile PSD și PNL, botoșănenii vin zilnic în rândurile PRO România. Oamenii vor fapte, vor ca drumul Botoșani -Târgu Frumos să fie odată reabilitat, alături de străzile din municipiu, de clădirea Teatrului Mihai Eminescu, a cărei reabilitare a început în urmă cu mulți ani, fără a fi finalizată și de alte investiții vitale și demult așteptate. Botoșănenii nu uită că liderii PSD și PNL nu au făcut decât poze festive la semnarea contractelor pentru realizarea acestor investiții, fără ca apoi să se întâmple nimic.
Or, în aceste condiții Pro România vine cu proiecte și soluții la problemele cetățenilor botoșăneni și stă drept în fața botoșănenilor: nu putem merge în fața oamenilor cu politicieni care nu pot să-și privească în ochi electoratul sfidat și mințit ani la rândul!”, a declarat Mihaela Huncă, deputat și președinte al Organizației Pro România Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad