Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Încă facem mari greșeli. Trebuie să ia hotărâri drastice”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani susține că Liga Profesionistă de Fotbal ar trebui să ia măsuri mai dure și chiar să oblige cluburile să țină jucătorii în cantonamente. El este nemulțumit că în prima ligă sunt mulți jucători neprofesioniști din cauza cărora s-au amânat unele meciuri.

„Noi nu am fost în stare să gestionăm șase-opt etape. Cei care se ocupă de bunul mers al campionatului trebuie să ia hotărâri drastice, chiar cu intratul în cantonament. Chiar dacă este o cheltuială în plus, eu am fost de acord. După ce ne-au dat voie să ne antrenăm, am uitat de restricții, de distanțare, de mască. Încă facem mari greșeli. Fotbaliștii încă cred că pot avea viața pe care au avut-o acum șase luni de zile. Nu se mai poate. Un singur jucător neprofesionist poate strica bunul mers al unei echipe iar o echipă poate strica bunul mers al unei competiții. Ce ar însemna să nu vină banii de la televiziuni din cauza unui jucător? Toți jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să fim mult mai responsabili. Trebuie să se ia măsuri drastice.

Nici nu am puterea să mă bucur de ceea ce au realizat acești copii. Mă bucur o zi după care revin la realitatea zilelor pe care le trăiesc. Îmi vin în minte cazurile care se întâmplă în România, restricțiile pe care trebuie să le respectăm. Nu pot să mă bucur. Am jucători care din punct de vedere psihic sunt terminați, stau în cantonament de două luni. Trebuie să înțeleagă că asta este viața. Vor să fie plătiți bine, trebuie să facă anumite sacrificii. Îi țin în cantonament, îi țin la hotel, nu am ce să fac. Vacanța care va veni, va fi foarte scurtă”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad