Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Am demonstrat că suntem o echipă mică. Nu am nicio speranță că putem bate la Cluj”

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani este dezamăgit de prestația echipei din meciul cu Craiova și spune că s-a văzut diferența de valoare dintre cele două formații.

„Am demonstrat că suntem o echipă mică. Dacă vrei să câștigi cu cei de la Craiova, trebuie să fii altfel. În seara asta nu am jucat cel mai bun fotbal dar nu că nu am vrut, nu am putut. Nivelul dintre noi și Craiova este unul sesizabil. Cred că a fost și tactica asta un pic… Nu mai contează. Nu am nicio speranță că putem bate la Cluj”, a spus Valeriu Iftime.

Oltenii au marcat două goluri din penalty, după două greșeli făcute de fundașul Andrei Chindriș. Chiar dacă Andrei Chindriș a greșit, Valeriu Iftime nu este foarte supărat pe fundașul de 21 de ani.

„Nu pot să spun că sunt dezamăgit. Craiova are fotbaliști buni, au viteză extraordinară. Se poate întâmplă. A greșit. El poate juca mult mai bine. Nu e o seară fericită pentru Botoșani, chiar dacă suntem în play-off. eu am văzut o echipă care în câteva momente s-a ridicat la nivelul lor. Ei cu doi-trei fotbaliști ne-au dezechilibrat”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad