Connect with us

Politica

Adrian Țuțuianu, senator Pro România: „Amânăm școala dar nu amânăm alegerile”

Published

on

Reprezentanții Pro România consideră că alegerile locale ar trebui amânate pentru finalul lunii noiembrie și spun că doar liberalii forțează organizarea acestor alegeri în septembrie.

„Este interesul PNL să facă alegerile în 27 septembrie. evoluțiile economice sunt negative, avem o scădere economică, avem aproape 600.000 de șomeri și în toamnă vom avea un milion de șomeri. Avem o criză bugetară care se va accentua în perioadă. România a împrumutat până în luna mai 15 miliarde de euro. lucrurile astea îi vor costa electoral pe cai care sunt la putere. Interesul lor este să grăbească alegerile. Prezența pe media centrală o vedeți. Zilnic îl vedem pe domnul Iohannis, pe Orban, Vela, Tătaru. Mai puțin pe liderii altor partide politice. PNL-ul profită în promovarea proprie de această pandemie”, a spus Adrian Țuțuianu.

„Alegerile ar fi trebuit amânate. Amânăm școala dar nu amânăm alegerile. Alegerile locale ar trebui să aibă loc în luna noiembrie iar alegerile parlamentare în decembrie. Poate nu vom mai avea atâtea probleme cu pandemia. În al doilea rând, nu cred că România își poate permite acum șase luni de campanie electorală. Este de anticipat ca în septembrie să avem o prezență scăzută la vot și avem exemplu alegerile din Franța. Într-o sală de clasă vor intra 700-800 de persoane, cei 9 membri din biroul electoral al secției vor trebui să poarte măști de la 6 dimineața și până a doua zi la 4-5 dimineața. Vor intra în contact cu foarte mulți oameni. pun mâna pe buletinele de vot, pe actele de identitate, pe ștampilă… Ar fi trebuit să se mai gândească la oportunitatea organizării alegerilor în 27 septembrie. PNL va face tot ce este necesar ca alegerile să fie în 27 septembrie”, a adăugat senatorul Pro România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad