Connect with us

Politica

Viziunea candidaților ALDE pentru alegerile locale este comunicarea directă cu cetățenii !

Published

on

Considerăm că în timpurile pe care le trăim acum, în era Internetului și a rețelelor de socializarea cea mai corectă administratie este comunicarea directă cu cetățenii pentru a da dovadă de transparență totală privind cheltuirea banilor publici.
Botoșănenii s-au săturat ca alții să decidă pentru ei, vor ca să aibă un cuvânt de spus nu doar în ziua alegerile locale, ci și pe toată perioada mandatului aleșilor locali, pe care i-au considerat că îi reprezintă atunci când i-au votat.
De aceea, informăm opinia publică că toți candidații care sunt în ALDE și candidează pentru primăriile din județul Botoșani au fost informați înainte de a fi susținuți de ALDE, că viziunea și direcția partidului nostru este foarte clar stabilită, toți candidații trebuie sa fie zilnic în contact cu cetățenii pentru a cunoaște cu adevărat problemele, căutând și soluții pentru rezolvarea lor, atunci când îi va reprezenta în Consiliile Locale și Primării.
„Este nevoie de comunicarea directă cu locuitorii județului Botoșani, având în vedere că intrăm imediat în perioada de precampanie și în perioada de campanie, candidații noștri vor discuta zilnic cu botoșănenii pentru a prelua problemele lor și pentru a putea după vor ajunge în Consiliile Locale pe pozițiile pe care le vor câștiga, de primari, viceprimari și consilieri, să ducă o administrație în favoarea cetățenilor, nu în favoarea unor partide care solicită anumite lucruri”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.
Noi considerăm și luăm ca obligație ca toate deciziile care vor fi luate în CL de consilierii, de viceprimarii și de primarii care vor câștiga un mandat cu susținerea ALDE, să fie în urma consultării cetățeniilor, pentru o transparență a cheltuirii banilor publici, lucru pe care oamenii și-l doresc de mult timp.
„O altă chestiune pe care ne-o asumăm și o vom realiza este ca toți aleșii ALDE să informeze lunar cetățenii cu toate cheltuielile care au fost făcute la nivelul localității respective , vor repartiza bugetul împreună cu cetățenii și vor ține cont de propunerille cetățenilor. Mai mult decât atât, toate ședințele de CL se vor realiza în spații în așa fel încât să poată participa și cetățenii care vor dori acest lucru, fiecare ședința va fi anunțată prin oamenii pe care îi are primăria. Considerăm că o adminsitrație benefică este o administrație împreună cu cetățenii și pentru cetățeni”, a adaugat președintele ALDE Botoșani.
Suntem ferm convinși că banii din taxele și impozitele plătite de cetățeni trebuie să fie cheltuiți cu maximă responsabilitate, trebuie să fie redirecționați în investiții dorite și mult așteptate de cetățeni.
Populația botoșăneană are nevoie de o altfel de administrație pentru că au trecut foarte mulți ani de la revoluție, de când foarte mulți politicieni mimează democrația și decid doar ei cum să repartizeze fondurile, decid doar ei ce investiții trebuie făcute și nu credem că este chiar cea mai corectă modalitate de a face administrație, considerăm că cel mai bine este să fie o comunicare permanentă cu cetățenii, pentru că ei sunt cei care susțin bugetul unui CL prin plata taxele și impozitelor, dar și prin raportarea Ministerului de Finanțe pe numărul de locuitori în fiecare comună sau oraș.
În cele din urmă, cetățeanul este pionul principal care susține bugetul primăriei din fiecare localitate, tot el trebuie să fie cel care decide și care urmărește cheltuirea banului public. Asigurăm botoșănenii că toți candidații ALDE sunt responsabile și vor face tot ce ține de ei pentru a lucra în folosul cetățeanului prin colaborarea direct cu el .

Președintele ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad