Connect with us

Politica

Partidele mari fură candidații partidelor mici. Mihaela Huncă: „S-au făcut astfel de presiuni iar Pro România a pierdut oameni” VIDEO

Published

on

Partidele mici s-au grăbit să-și desemneze candidații pentru alegerile locale iar ulterior au venit partidele mari cu fel de fel de oferte și le-au „furat” o parte dintre acești candidați.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Organizației Județene a Partidului Pro România, spune că s-au făcut presiuni mari pe candidații desemnați.

„Partidele mari vor să aibă totul. Dacă s-ar putea, să facă blat și să împartă tot județul. Nu sunt de acord cu acest lucru. Acolo unde Pro România și-a găsit oameni care pot câștiga la primării, oameni care pot să fie consilieri, atunci încep piedicile și se fac presiuni. S-au făcut astfel de presiuni iar Pro România a pierdut oameni, oameni care nu au mai rezistat presiunii. Candidatul Pro România de la Ștefănești a plecat la PSD. Organizația de la Adășeni, cu tot cu candidat de primar, a plecat la PNL. Noi mergem înainte. Am pierdut dar lupta continuă. Nu ne vom abate de la obiectivele pe care ni le propunem”, a spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad