Connect with us

Politica

Liviu Toma a plecat cu 40 de membri PSD la Pro România VIDEO

Published

on

Noul candidat al Partidului Pro România la Primăria municipiului Botoșani, susține că a plecat din PSD împreună cu peste 40 de membri. Ei sunt nemulțumiți de atitudinea pe care o are actuala conducere a PSD Botoșani.

„O parte din motive le-am prezentat și ieri. Le-am postat și pe facebook. Ele sunt destul de multe. O parte din ele o să le prezint pe parcursul campaniei, în funcție și de răutatea unor colegi de acolo cu care nu am reușit să avem un dialog. În PSD, de doi ani de zile, având în vedere că este condus de două-trei persoane, nu știu câte candidaturi și nu cunoaștem listele care se pregătesc”, a spus Liviu Toma care a mai precizat că nu a venit singur în Pro România ci cu peste 40 de membri PSD.

„Știu că au fost sunați o mare parte dintre ei dar ei și-au spus punctul de vedere, că vin alături de mine. Sunt persoane cărora nu le-am solicitat eu să vină alături de mine. Au venit de bună voie. De două-trei zile noi discutăm, se mai întâmplă ceva… Se știe cine conduce PSD-ul? Eu aș vrea să vorbesc mai mult de Pro România. De PSD o să vă vorbească dânșii dacă o să aibă conferințe de presă. Dacă nu, o să vă transmită în continuare comunicate de presă”, a adăugat Liviu Toma.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad