Connect with us

Politica

Deputatul Mihaela Huncă va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean VIDEO

Published

on

Pro România și-a anunțat oficial candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Botoșani și primar al municipiului Botoșani.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Organizației Județene a Partidului Pro România, a decis să intre în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Ea consideră că a acumulat experiența necesară și că va conduce mai bine Consiliul Județean decât au făcut-o președinții din ultimii ani.

„Sunt născută în Botoşani, trăiesc în Botoșani şi sunt mândră că sunt botoşăneancă. Candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani pentru că m-am săturat ca, poate cel mai ofertant şi frumos judeţ al ţării, să fie marginalizat de zeci de ani de zile. Prin lipsa unei infrastructuri civilizate investitorii sunt alungaţi sau descurajaţi.

Candidez pentru a pune capăt promisiunilor deşarte aruncate în faţa botoşănenilor ani la rândul.  Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Prin urmare, județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, conducătorii nu au făcut mai nimic pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător.

Ştiu ce am de făcut şi am şi experienţa necesară. A venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura.

Botoşani merită mult mai mult. Botoşani merită conducători cărora să le pese cu adevărat de oameni. Am decis să îmi pun toată experiența mea profesională și politică în slujba locuitorilor județului Botoșani, oameni harnici și inimoși cu care deseori m-am întâlnit”, spune Mihaela Huncă.

Schimbare de candidat la Primăria Botoșani

Pentru funcția de primar al municipiului Botoșani nu va mai candida Mihaela Stoiciuc Vasilică. Aceasta a decis să se retragă iar în locul ei va candida Liviu Toma, vicepreședinte al Consiliului Județean. Liviu Toma a decis să plece din PSD și să intre în Partidul Pro România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad