Connect with us

Politica

Lucian Borfotină renunță la candidatura la Primăria Botoșani

Published

on

ALDE a rămas fără candidat la Primăria Botoșani. Lucian Borfotină a decis să renunțe la candidatura anunțată în urmă cu mai multe luni.

În această după amiază, Lucian Borfotină a anunțat că renunță la candidatura la Primăria Botoșani și că va candida pentru un nou mandat de primar al comunei Cristești.

„Dragii mei, doresc sa incep prin a-mi cere scuze publice tuturor cetatenilor municipiului Botosani care au crezut in candidatura mea, m-au sustinut si au dorit schimbarea. Din pacate sunt nevoit sa va anunt ca nu mai candidez la primaria Municipiului Botosani.

Motivele sunt multe, insa cel mai important il reprezinta faptul ca marea majoritate a locuitorilor comunei Cristesti doresc in mod neconditionat sa conduc Primaria inca un mandat, pentru a finaliza proiectele in curs, care au o mare importanta pentru confortul si situatia economica a comunei.

In incheiere vreau sa va spun ca v-am citit toate mesajele si comentariile și doresc sa le multumesc in mod special celor care mi-au dat sfaturi constructive”, a precizat Lucian Borfotină.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad