Connect with us

Politica

Alianță PSD-ALDE la Botoșani? Marius Budăi ar putea fi candidatul la Consiliul Județean

Published

on

PSD și ALDE ar putea face o alianță pe plan județean înaintea alegerilor locale. Decizia finală se va lua la București până pe data de 22 iulie.

Deși pe plan județean nu a fost nicio discuție între liderii PSD și ALDE, cele două formațiuni s-ar putea alia astfel încât să aibă candidați comuni la alegerile locale. Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, spune că a transmis o serie de propuneri către conducerea centrală a partidului și că în aproximativ o săptămână se va lua o decizie la București. El consideră că alianța PSD-ALDE ar câștiga alegerile la Consiliul Județean cu 60%.

„PNL-ul pierde CJ-ul prin neprezentare. Nu va fi niciunul dintre candidații de care se discută în spațiul public la momentul acesta. Va fi un candidat foarte bun. Eu aș susține varianta Marius Budăi”, a spus Florin Țurcanu la emisiunea Dosarul Zilei de la Telem.

„Șoptică nu va lua voturile pe care le ia Flutur, în Botoșani. Flutur va lua mai mult decât PNL la Consiliul Local. Îl respect pe Cătălin Flutur dar suntem competitori. Ei se consideră prea puternici și prea buni. De asta nici nu țin audiențe, nu coboară între cetățeni. Se consideră foarte puternici. Să vedeți pe 27 septembrie cât sunt de puternici. ALDE nu poate câștiga dar poate ajuta pe altcineva să câștige”, a adăugat Florin Țurcanu.

În cazul în care se va realiza această alianță, ALDE ar putea avea candidatul la Primăria Botoșani iar acesta va fi Bogdan Dăscălescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad