Connect with us

Administratie

Viceprimarul Cosmin Andrei îl acuză pe primarul Flutur că a tăiat banii de dezvoltare VIDEO

Published

on

În această dimineață a fost programată o ședință extraordinară de Consiliu Local în care s-a pus în dezbatere rectificarea bugetului local și a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii.

Rectificarea bugetară propusă de primarul Cătălin Flutur a fost contestată de viceprimarul Cosmin Andrei care îl acuză pe edil că a tăiat banii alocați pentru unele proiecte de investiții.

„Astăzi, în ședința de Consiliu Local am luat din nou atitudine față de propunerea de a se tăia bani de la dezvoltare. Din păcate au fost tăiate sumele pentru reabilitarea străzilor Humăriei și Tunari pe care le-am propus la începutul acestui an, precum și extinderile rețelelor de gaze de pe străzile Eroilor, Moara de Foc, Pisoski, Iacob Iacubovici și Plopilor.
Dacă aveam majoritate în consiliu, cu siguranță ne-am fi opus abandonării acestor investiții atât de așteptate de botoșăneni. Lipsa banilor nu este o justificare credibilă în contextul în care vom avea iar bani rămași necheltuiți la sfârșitul anului”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Interpelare

Astăzi, în ședința de Consiliu Local am luat din nou atitudine față de propunerea de a se tăia bani de la dezvoltare.Din păcate au fost tăiate sumele pentru reabilitarea străzilor Humăriei si Tunari pe care le-am propus la începutul acestui an, precum si extinderile rețelelor de gaze de pe străzile Eroilor, Moara de Foc, Pisoski, Iacob Iacubovici și Plopilor.Dacă aveam majoritate in consiliu, cu siguranță ne-am fi opus abandonării acestor investiții atât de asteptate de botoșăneni.Lipsa banilor nu este o justificare credibilă în contextul în care vom avea iar bani rămași necheltuiți la sfârșitul anului.

Publicată de Cosmin Andrei – Viceprimar Mun. Botoșani pe Marţi, 14 iulie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad