Connect with us

Sport

Patru transferuri pregătite de FC Botoșani: „Un român și trei străini”

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani au început deja pregătirile pentru sezonul următor și au o listă cu jucători care ar putea veni. Patronul Valeriu Iftime spune că va miza în continuare pe jucători străini deoarece în România sunt puține variante.

Cert este că nu va fi o vară cu multe schimbări la FC Botoșani, așa cum a fost în anii anteriori. Vor pleca maxim trei jucători dar numai în cazul în care vor fi oferte avantajoase iar la capitolul veniri, Valeriu Iftime spune că vor fi patru fotbaliști.

„Avem niște variante clare. Un român și trei străini. Nu găsim mulți jucători români buni. Mai avem trei jucători de 17 ani care se antrenează cu noi. Doi sunt formidabili. Mai este Moescu, un fundaș central foarte bun. Avem jucători de viitor dar e greu să joace în play-off. Ei trebuie să joace în liga a III-a, să crească. Eu cred foarte mult în echipa pe care o avem la club cu Marius Croitoru, Daniel Șchiopu și Mihai Ciobanu, face fiecare o analiză. Și mai am încă doi în afara sistemului”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad