Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Prima șansă o are CFR Cluj dar nu ar fi rău să câștige Craiova”

Published

on

CFR Cluj este în continuare favorită la titlu chiar dacă Universitatea Craiova este pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul campionatului. Asta consideră Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.

În același timp, Valeriu Iftime spune că ar merita și Universitatea Craiova să câștige titlul pentru că este un club bine organizat și care ar face față în cupele europene.

„Prima șansă o are CFR Cluj dar nu ar fi rău să câștige Craiova pentru că dă o altă dimensiune fotbalului. E pasiune, multă frumusețe. AU forță financiară, este un club echilibrat financiar. Este un mare merit pe care îl are domnul Rotaru. Un club echilibrat financiar poate rezista și în Europa”, a spus Valeriu Iftime.

FC Botoșani urmează să joace atât cu Universitatea Craiova cât și cu CFR Cluj iar în ultima etapă va întâlni pe teren propriu pe Gaz Metan. Valeriu Iftime vrea puncte cu echipele care se bat la titlu și consideră că în ultimul meci FC Botoșani va câștiga fără probleme.

„Cred că terminăm pe 3. Cu Craiova va fi care pe care și o să facem un serviciu CFR-ului, să vadă că nu suntem împotriva lor. Apoi mergem la CFR și avem cu Gaz Metan acasă. Dacă mai vine Gaz Metan. Ei se pulverizează. O să căutăm noi niște jucători ca să avem cu cine juca”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad