Connect with us

Evenimente

Femeie lovită de o mașină care a intrat într-o depășire

Published

on

Ieri, pe raza municipiului Botoșani s-a produs un accident rutier produs pe fondul nerespectării regulilor de circulație atât de către un conducător auto cât și de către un pieton.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani din comuna Gorbănești, în timp ce a condus autoturismul pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoșani, s-a angajat în depășirea neregulametară a unui alt autoturism care rula pe aceeași direcție de mers, în fața sa, împrejurare în care suprinde și accidentează o femeie de 40 de ani, care s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 40 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât victima cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se stabilească cu exactitatea împrejurările producerii evenimentului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad