Connect with us

Politica

Un candidat la Primăria Botoșani critică traseismul politic: „Unii tineri calcă pe urmele baronilor politicii românești”

Published

on

Cătălin Silegeanu, candidatul independent la Primăria Botoșani, a reacționat după ce zece tineri din USR au trecut la PSD. El acuză partidele că acceptă traseismul politic și că unii tineri fac ceea ce au făcut și baronii din politica românească.

„Traseismul nu este o atitudine corectă în politică. Rămân surprins cu ce se laudă partidele acum…Traseismul politic de la un partid la altul se numește în prag de alegeri: Realizare. Câțiva tineri de la USR au plecat de acolo și s-au înscris in PSD. Nu oameni cu experiență în organizare, dezvoltare și cu viziune ci “10 tineri, licențiați în domeniul tehnic, economic, științe politice, informatică, relații publice, administrarea afacerilor cu preocupări în domeniul antreprenoriatului”. Dacă își vor expune public ideile proprii, dacă vor încerca să pună în aplicare “A servi mai presus de sine” , a vedea binele cetățeanului și nu umplerea propriului buzunar, cred că în curând vom citi: Grup de 10 tineri excluși din PSD candidează independenți la funcții care cred că experiența îi ajută în a dezvolta orașul, a crea condiții ca oamenii să nu mai părăsească orașul, să existe canalizare, iluminat public, transport public, teatru, spații verzi și un oraș curat în care cu plăcere să trăiască. Până atunci voi urmări cu interes acțiunile celor 10 tineri.

Încă o dată demonstrează că interesul personal este mai presus de orice iar prin ceea ce se întâmplă azi migrația politică se răsfrânge și în rândul tinerilor la început de carieră. Din păcate și unii tineri calcă pe urmele baronilor politicii românești”, a precizat Cătălin Silegeanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad