Connect with us

Sport

FC Botoșani – Astra 0-0 GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani și Astra s-au întâlnit în această seară pe Municipal într-un meci în care miza era cele trei puncte pentru a prinde un loc pe podiumul Ligii1.

Începutul de meci este echilibrat. Prima șansă de gol aparține gazdelor dar mingea șutată de Dugandzic din interiorul careului este deviată în corner. Replica oaspeților vine în minutul 12 când Takayuki Seto reia cu capul din interiorul careului dar mingea trece peste poartă

Trei minute mai târziu, Dugandzic are șansa deschiderii scorului dar Lazar respinge până la Ashkovski care șutează dar goalkeeperul oaspeților se opune încă o dată. FC Botoșani are o posesie mai bună dar ocaziile la poarta lui Lazar lipsesc. Alibec și Budescu șutează peste poartă pe finalul primei reprize iar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani dar fără ocazii la poarta giurgiuvenilor. Croitoru îi scoate pe Ashkovski, Babunski și Keita și îi trimite pe teren pe Ofosu, Ebenhofer și Holzmann dar în jocul botoșănenilor nu se vede nicio schimbare.

Meciul se încheie așa cum a început iar FC Botoșani pierde două puncte în lupta pentru locul trei. Dacă în prima parte cele două echipe și-au creat câteva ocazii, partea secundă a fost una modestă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad