Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Îl țin cinci ani pe Croitoru la Botoșani. Va câștiga bani la noi”

Published

on

Marius Croitoru nu va pleca de FC Botoșani în următorii doi ani dar patronul Valeriu Iftime vrea o colaborare pe minim cinci sezoane. El este convins că Marius Croitoru nu va accepta vreo ofertă de la Gigi Becali.

Valeriu Iftime este decis să-i ofere lui Marius Croitoru un contract foarte bun și niște bonusuri astfel încât acesta să câștige precum antrenorii echipelor importante din România.

„Marius rămâne cel puțin doi ani la noi dar eu cred că îl țin cinci ani la Botoșani. Cu Marius mă pot califica an de an în play-off. Cu Marius putem face performanțe cu adevărat importante și nu cred că va pleca de la Botoșani dacă va câștiga bani la noi. Eu pot să-i dau un câștig după munca și puterea lui astfel încât să nu-l intereseze nicio echipă din România. Intru în orice concurență. Nu e vorba de bani lunar ci e vorba de obiectiv”, a spus Valeriu Iftime care este convins că Marius Croitoru nu va accepta să antreneze pe FC SB și să primească indicații din lojă.

„E greu să mergi antrenor la domnul Becali atâta timp cât el nu cedează din felul în care s-a comportat în ultimii doi ani. relația lui cu antrenorii arată unde sunt acum. Când conduci din lojă, așa pățești. Dacă nu ești lângă echipă să vezi cum se comportă, care sunt relațiile între jucători… Trebuie să ai toate informațiile”, a precizat Iftime.

Patronul FC Botoșani se laudă că a mizat pe o carte câștigătoare în condițiile în care majoritatea celor cu care a discutat, i-au spus că Marius Croitoru nu este o variantă bună pentru postul de antrenor.

„Eu nu l-am pus  că m-a obligat cineva. Toți doctorii în fotbal mi-au spus că nu e bun. Eu am stat nopți întregi de vorbă cu el în Antalya, să văd unde duce el… Vorbește senzațional despre fotbal. Primul care a știut că îl pun pe Marius a fost Liviu Ciobotariu. Am crezut în el și am stat foarte aproape de el ca să nu intre în conflict cu jucătorii. Din fericire pentru noi, el este prietenul jucătorilor. Copiii ăștia cred extraordinar de mult în el. Croitorul merită tot respectul. Aveam zece oferte mega barosane dar am crezut în el”, afirmă Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad