Connect with us

Sport

Rodriguez a fost externat și revine la antrenamente. Mari semne de întrebare în ceea ce privește testarea

Published

on

Mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez revine de luni la antrenamente. El a fost testat de două ori în ultimele zile iar rezultatele au fost negative.

Căpitanul FC Botoșani a ajuns în urmă cu trei săptămâni din Argentina, a fost testat iar rezultatul a fost negativ. A intrat 14 zile în izolare deoarece așa era protocolul iar înainte de a relua pregătirea a fost din nou testat. Rezultatul a fost neconcludent și a efectuat încă un test care de această dată a ieșit pozitiv.

Rodriguez a fost internat în spital iar între timp a fost testat de încă două ori, ambele rezultate fiind negative. A fost infectat Rodriguez sau a fost o greșeală a celor au făcut testarea? Este întrebarea care și-au pus-o reprezentanții clubului. Varianta infectării este puțin probabilă în condițiile în care nu a avut contact cu nimeni din momentul în care a ajuns în Botoșani.

Potrivit oficialilor FC Botoșani, începând de luni, mijlocașul argentinian va relua pregătirea dar nu se știe dacă va mai evolua în acest sezon.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad