Connect with us

Sport

Nu pleacă nimeni dacă FC Botoșani ajunge în Europa League. „E o mare oportunitate pentru toți”

Published

on

Valeriu Iftime nu se grăbește să vândă vedetele FC Botoșani. El a anunțat că dacă echipa prinde un loc de Europa League, Chindriș, Dugandzic, Haruț și Ofosu vor rămâne la Botoșani.

Patronul clubului FC Botoșani spune că nici jucătorii nu își doresc să plece la finalul acestui sezon și că o participare în preliminariile Europa League le-ar crește cota.

„Nici nu vreau să mai apară oferte pentru Dugandzic. Vrem să jucăm fotbal, să fim atenți. Dacă jucăm în Europa League, nu pleacă nimeni. Nu vor ei să plece. Eu vreau să am o echipă solidă, un club sănătos din punct de vedere financiar. Dacă noi vom fi în Europa League, nu pleacă nimeni. Până în octombrie se vor face transferuri. Cum să plece Dugandzic înainte de a juca în Europa League? Cum să plece Chindriș? Vor să joace, să arate… Dugandzic, Chindriș, Haruț, Ofosu, Keita, Babunschi. Sunt jucători de nivelul doi din Europa și acolo vor să ajungă. E o mare oportunitate pentru toți”, a declarat Valeriu Iftime.

Doi dintre componenții clubului FC Botoșani  sunt acum la final de contract dar Valeriu Iftime le-a făcut deja oferte pentru prelungire.

„Nu vor fi schimbări mari în lot. Toți jucătorii au oferte de a rămâne la noi. Cu Holzmann am prelungit. Voi prelungi și contractul lui Ebenhofer. Am șase jucători cu care negociem să le prelungim contractele cu încă un an”, a mai spus patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad