Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Nerespectarea legii a devenit un obicei pentru Guvernul Orban”

Published

on

Ludovic Orban a depus la CCR o sesizare de neconstituționalitate cu privire la legea prin care românii aflați în situații vulnerabile primesc în fiecare lună, gratuit, câte 30 de măști de protecție împotriva COVID-19.

Legea atacată de liberali la CCR a fost adoptată de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, pe 1o iunie. Proiectul a fost inițiat de Pro România și PSD și prevede că cele 30 de măști se vor acorda gratuit până când Organizația Mondială a Sănătății va declara că s-a terminat pandemia de coronavirus.

“Observ că nerespectarea legii a devenit din păcate un obicei pentru Guvernul Orban care refuză, pentru a câta oară, să pună în aplicare legi votate de ambele camere ale Parlamentului. Întâi au căzut victimă copiii care nici acum nu au alocația dublată, pensionarii care rămân în continuare cu venituri mizere, iar acum vor suferi toate persoanele defavorizate. Ba mai mult, se nasc semne de întrebare și în legătură cu licitația pentru stabilirea firmei care va livra și distribui măștile. Licitația a fost contestată, iar 115 milioane de măști nu mai ajung la cei care au nevoie de ele. Ori nu a câștigat firma care trebuie, ori a câștigat prea evident și în mod ilegal. Oricum ar fi, repet, copiii, pensionarii, românii din categoriile vulnerabile nu trebuie să sufere și să devină victimele politicienilor liberali care nu știu să gestioneze resursele țării, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad