Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Contează că echipa noastră a încurcat FC SB-ul”

Published

on

FC Botoșani nu a reușit să depășească pe FC SB în campionat și să urce pe locul trei dar patronul Valeriu Iftime este foarte mulțumit de joc și de rezultatul de egalitate.

„Sunt mulțumit de rezultat. FC SB este o echipă bună, au vrut mult, aveau nevoie de victorie. Botoșaniul devine o echipă care contează în fotbalul nostru și deja lumea trebuie să ne respecte mai mult. Eu îi felicit pe toți, jos pălăria Marius Croitoru. Contează că echipa noastră a încurcat FC SB-ul și nu am fost o victimă, cum se spunea înainte. Suntem o echipă care jucăm fotbal. Mă înclin în fața acestor copii și în fața lui Marius Croitoru. FC SB este o echipă bună, în seara asta a avut echipa completă, cu fundași centrali, cu fundași laterali. Este o echipă bună care trebuia să se bată la campionat. Noi suntem o echipă care vrem să jucăm fotbal. Este prima dată când jucăm fotbal după o săptămână de antrenament cât de cât normal”, a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre FC SB și FC Botoșani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Cele două goluri au fost marcate de Coman (13) și Țigănașu (22).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad