Connect with us

Administratie

Anunt Nova Apaserv: Proiectul Extinderea și reabilitarea reţelelor de apa și canalizare în ZAA/aglomerarea Dorohoi nu se supune evaluării impactului asupra mediului

Published

on

SC NOVA APASERV SA Botoșani anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „Extinderea și reabilitarea reţelelor de apa și canalizare în ZAA/aglomerarea Dorohoi – BT-CL-06”, propus a fi amplasat în municipiul Dorohoi – nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

ADecizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botosani, Municipiul Botoșani, Bulevardul Mihai Eminescu nr. 44, Județul Botoșani în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbt.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoșani din Municipiul Botoșani, Bulevardul Mihai Eminescu nr. 44, Județul Botoșani, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoșani, cât şi a legislaţie europene în vigoare privind conservarea condiţiilor de mediu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad