Connect with us

Politica

Lucian Borfotină răspunde atacurilor useriștilor și demonstrează că aceștia au mințit

Published

on

Membrii USR au început campania electorală bălăcărind în stânga și în dreapta. După ce i-au atacat pe Federovici, Budăi, Cosmin Andrei, Flutur, Șoptică și Achiței, useriștii au trecut și la candidații partidelor mai mici.

Ultima „victimă” a useriștilor botoșăneni a fost Lucian Borfotină, candidatul ALDE la Primăria Municipiului Botoșani. Aceștia l-au acuzat că a amplat ilegal banner prin municipiu. Reacția lui Borfotină nu a întârziat iar acesta a prezentat contractul și dovada plății către Eltrans.

„Susținătorii USR Botoșani încep sa atace fără motiv și sa minta lumea cum ca as fi instalat bannere ILEGAL.

Ma vad în postura de a răspunde acestui…..om și sa le demonstrez cetățenilor ca nu sunt genul de persoana care sa acționeze ilegal. Va atașez contractul cu ELTRANS, factura și chitanța cu plata efectuata pentru bannere.

Nu încercați sa manipulați oamenii! Sincer credeam ca susținătorii USR vor aborda altfel campania electorala, nu asa cum fac alte partide de ani de zile. Sunt dezamăgit, dar era de așteptat!

ALDE Botoșani deține toate autorizațiile necesare pentru aceasta campanie electorala!”, este mesajul transmis de Lucian Borfotină.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad