Connect with us

Administratie

Primarul Flutur i-a cerut directorului CNAIR bani pentru centura Botoșaniului: “Săptămâna viitoare mă voi deplasa la București pentru depunerea studiului de fezabilitate”

Published

on

Primarul Cătălin Flutur a fost prezent astăzi la întâlnirea cu directorul CNAIR unde a discutat despre centura municipiului, un proiect despre care se vorbește de câțiva ani.

“Am participat astăzi, în calitate de primar al municipiului, la întâlnirea Marianei Ioniță, director general al CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), cu factorii de decizie din județul Botoșani.
I-am adus la cunoștință directorului CNAIR faptul că avem pregătită documentația pentru realizarea șoselei de centură a orașului. Soluția de finanțare avută în vedere pentru această investiție este atragerea de fonduri europene. Săptămâna viitoare mă voi deplasa la București pentru depunerea studiului de fezabilitate.
Până când centura ocolitoare va deveni funcțională, am convenit ca municipiul să primească de la CNAIR fonduri pentru administrarea și întreținerea drumurilor naționale care traversează orașul, în condițiile în care botoșănenii plătesc rovinietă ca orice alt cetățean al țării și nu e firesc ca tot din banii lor, adică din bugetul local, să se facă întreținerea drumurilor naționale, așa cum se întâmplă în prezent”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad