Connect with us

Sport

Croitoru vrea să învingă din nou FC SB-ul lui Becali: „Va fi un meci deschis, un meci frumos”

Published

on

Antrenorul Marius Croitoru și jucătorii FC Botoșani vor să învingă din nou pe FC SB, așa cum au făcut-o la începutul sezonului regulat. Cu victorie în meciul de sâmbătă, FC Botoșani va depăși pe FC SB în clasament și are șanse reale de a termina sezonul pe locul trei.

Antrenorul Marius Croitoru este optimist înaintea meciului și spune că elevii săi stau mai bine la capitolul pregătire fizică față de meciurile cu CFR Cluj și Craiova.

„Pentru poziția a treia este un meci important. Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, păstrăm șanse reale pentru poziția trei. Pentru Europa League, noi mai avem și a doua variantă în cazul în care Steaua ar câștiga Cupa României. Băieții sunt foarte bine, la noi nu a fost problema de încredere niciodată. La noi a fost problema de pregătire și de lipsa antrenamentelor. Nu am putut să le facem pentru că am intrat în acea izolare forțată. Am câștigat puțin din pregătire în timpul meciurilor. De asta am și încercat să merg cu aceeași jucători”, a spus Marius Croitoru care este decis să mizeze pe atac în partida cu FC SB.

„Dacă vrei să câștigi cu Steaua, trebuie să ataci. Nu sunt adeptul apărării, sunt adeptul atacului. Ei au o echipă foarte bună, cu jucători tehnic, jucători care costă milioane, zeci de milioane. Când joci împotriva lor trebuie să te ridici la nivelul lor. De câte ori am jucat cu ei, am încercat să ne ridicăm la nivelul lor. Cred că va fi un meci deschis, un meci frumos”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad