Connect with us

AGRICULTURA

Un angajat al Stațiunii Popăuți a fost lovit cu o rangă în cap VIDEO

Published

on

Un nou incident s-a petrecut vineri seară pe terenul Stațiunii de Cercetare Popăuți. De această dată, victimă a fost unul dintre paznici care a ajuns la spital după ce a fost lovit cu o rangă de fier în zona capului.

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, spune că unul dintre paznici a fost lovit cu o rangă de fier în cap de un individ pe nume Luigi Ionescu. La fața locului, au ajuns atât cadrele medicale cât și polițiștii.

„Ei plecau iar la un moment dat a ieșit dintre salcâmi și l-a lovit cu o rangă de fier în cap după care a fugit. Totul s-a întâmplat pe terenul stațiunii. A venit ambulanța și l-a luat la spital. S-a sunat la 112, a venit poliție dar au venit tot cei de la Răchiți care apărau infractorul. A venit același polițist cu încă unul mai tânăr. Eu am crezut că este elev”, ne-a spus Ionică Nechifor.

În ultimii ani, conducerea Stațiunii de Cercetare Popăuți a depus mai multe reclamații la Poliție, care îl vizau pe Luigi Ionescu. Deși au fost incidente grave, anchetele au bătut pasul pe loc iar dosarele nu au mai fost soluționate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad