Connect with us

Politica

Pro România și-a stabilit o parte dintre candidați: „Sunt oameni respectați în comunități”

Published

on

Conducerea Organizației Județene a Partidului Pro România a desemnat o parte dintre candidații la alegerile locale din 27 septembrie.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Partidului Pro România, Organizația Județeană Botoșani, spune că sunt oameni cu experiență politică dar și oameni care nu au mai făcut niciodată politică dar vor să se implice în dezvoltarea comunităților în care trăiesc.

„Pro România și-a suspendat activitatea politică în Starea de Urgență dar asa nu înseamnă că noi nu am fost alături de oameni. Fiind într-o perioadă mai relaxată și știind că actualul guvern vrea să organizeze alegerile pe 27 septembrie, ne reluăm activitatea de acolo de unde am lăsat-o. Astăzi, în fața dumneavoastră sunt oameni respectați în comunitățile unde candidează. O să încep cu domnul Dorel Ghiviziu. Are experiență bogată în administrație. A fost primar și viceprimar, s-a implicat în proiectele comunității și dorește mai mult să dezvolte comunitatea din care face parte. Nu a venit singur. A venit cu un reprezentant al echipei dumnealui, domnul Costică Murariu. Este fermier în zonă. Eu cred că la Românești avem o echipă câștigătoare”, a declarat Mihaela Huncă.

La Primăria Mileanca va candia o femeie din partea Pro România. Chiar dacă nu are experiență politică, ar putea produce o surpriză.

„O doamnă tânără, are 41 de ani. la 41 de ani a realizat foarte multe. Este administrator de firmă, are o familie frumoasă. Nu are experiență politică dar dorește ca și comuna Mileanca să fie dezvoltată și oamenii de acolo să o ducă mai bine”, a mai spus deputatul Pro România.

Un candidat surpriză este în comuna Albești. Fostul șef al postului de poliție Albești a intrat în Pro România și vrea să fie primar.

„Domnul Stelian Anuță a lucrat 25 de ani în poliție. a fost șef de post. De curând a ieșit la pensie și are energia și capacitatea și să se implice în administrație. Cu echipa tânără pe care a consolidat-o la nivelul comunei Albești, sper să avem un rezultat foarte bun”, a precizat Mihaela Huncă.

În plus, au mai fost prezentați candidații din alte patru comune. Ionuț Petrică Vasileniciuc va candida la Lozna, Dumitru Cristian Cotovanu la Șendriceni, Iulian Balașei la Frumușica și Ioan Sofian la Văculești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )