Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Am avut o săptămână infernală, fără niciun antrenament”

Published

on

FC Botoșani a câștigat la Mediaș și a revenit în lupta pentru locul trei. La finalul partidei, Marius Croitoru  a spus că elevii săi nu s-au antrenat în ultimele zile și a avut un mesaj pentru cei care au criticat echipa după meciul cu CFR Cluj.

”Unii ne-au făcut praf. Acești băieți nu s-au antrenat șapte zile, în care am jucat cu primele două clasate. Așa e când nu te pricepi la fenomen. Am avut o săptămână infernală, fără niciun antrenament. Dar marii cunoscători se pricep foarte bine. Au dezvoltat o teorie… Uitați, că suntem demni de play-off”, a declarat Marius Croitoru.

”Trebuie să punem la punct pregătirea fizică și dinamica de joc. Ne va fi greu dacă pleacă Dugandzic, dar sunt sigur că vom primi o sumă bună pe el. Clubul va aduce, probabil, un alt atacant de valoare.

Pentru Botoșani urmează un weekend în care ne vom odihni, ne vom vedea familiile, apoi urmează o săptămână de muncă”, a mai spus antrenorul FC Botoșani.

FC Botoșani este pe locul patru în Liga 1, la egalitatea de puncte cu FC SB dar roș-albaștrii încă nu au jucat în această etapă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )