Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoșani 0-2. Victorie fără emoții

Published

on

FC Botoșani câștigă la Mediaș și urcă pe locul patru, la egalitate de puncte cu FC SB, dar roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.

După două înfrângeri consecutive cu CFR Cluj și Univ. Craiova, elevii lui Marius Croitoru au plecat la Mediaș hotărâți să obțină toate cele trei puncte și să rămână în lupta pentru un loc pe podium.

Prima ocazie a meciului a însemnat și primul gol. În minutul 15, Ofosu îi pasează lui Dugandzic iar golgheterul FC Botoșani deschide scorul. Gazdele încearcă să egaleze dar cei care marchează sunt tot oaspeții. În miutul 35, Keyta, pătrunde pe stânga, trece de Popa și îl învinge pe Pleșca. În ultimul minut al primei reprize, FC Botoșani putea marca încă un gol dar Pleșca s-a opus la șutul lui Florescu.

Repriza secundă începe cu o ocazie a lui Dugandzic care încearcă un lob peste Pleșca dar trimite și peste poartă. Gazdele încearcă să atace dar defensiva FC Botoșani își face bine treaba. FC Botoșani punctează și la impresia artistică, Florescu pasează cu călcâiul iar Dugandzic este aproape de a marca din nou.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad