Connect with us

Politica

Cosmin Andrei: “Locuitorii municipiului Botoșani se luptă cu inundațiile, în timp ce primarul Flutur a fugit în concediu”

Published

on

Viceprimarul municipiului Botoșani, social-democratul Cosmin Andrei, care a fost permanent prezent pe străzile din oraș, de când au început precipitațiile abundente pentru a acorda sprijin locuitorilor cărora le-a intrat apa în case este indignat de felul în care a înțeles primarul Flutur să fugă de răspundere.

În fiecare zi am fost pe teren să evaluez situația și să mobilizez toate serviciile municipalității pentru a scoate apa din gospodăriile oamenilor. Ne aflăm în continuare în pandemie și este important ca botoșănenii să nu trebuiască să-și părăsească locuințele și să se expună riscului infectării cu coronavirus. Trebuie să fim alături de ei, să le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a se întoarce la viața lor normală. E o situație de urgență care trebuie rezolvată cât mai repede. E vorba de minute și de ore, nu de zile. Locuitorii municipiului Botoșani nu trebuie să sufere pentru că nu au primar. Domnul Flutur a plecat în concediu doar după ce l-a omagiat pe șeful său domnul Orban, la Suceava alături de Gheorghe Flutur cu balada lui Ciprian Porumbescu”, a declarat Cosmin Andrei.

În ultimele zile Inspectoratele pentru Situații de Urgență teritoriale din toată țara, inclusiv din județul Botoșani au transmis mesaje RO-ALERT prin care anunțau Cod Roșu de inundați și precipitații abundente, cu vijelii și fenomene extreme.

Cu toate că domnul Flutur a fost informat și s-a anunțat în toată presa locală și națională că urmează o perioadă de instabilitate atmosferică cu ploi, cu viituri și cu inundații a preferat să se pună la adăpost și să plece în concediu, în loc să fie lângă locuitorii municipiului Botoșani. La fel a făcut și în pandemie, când domnul Flutur a fost ocupat doar cu dezinfecția din perioada stării de urgență pe care a atribuit-o firmei actualului jurist al Direcției de Sănătate Publică Botoșani, apropiat de PNL-ul primarului atât politic, cât și în afacerile pe bani publici. Deși procurorii și polițiștii botoșăneni au declanșat o anchetă penală în acest caz, domnul primar tace. Așadar, dacă la inundații nu avea niciun câștig, și-a luat tălpășița și a plecat în concediu până va trece perioada de vreme rea”, a subliniat viceprimarul social-democrat.

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )