Connect with us

Politica

Răzvan Rotaru: Cât de ticăloși puteți să fiți domnilor Orban și Bogdan să o țineți cu petrecerile și alegerile, în timp ce românii sunt prinși sub prăpădul inundațiilor!

Published

on

Deputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru este oripilat de lipsa de reacție a principalilor factori de decizie din PNL față de inundațiile catastrofale care au pus stăpânire pe mai multe județe din România în ultimele zile.
„Viiturile se revarsă peste țară, iar liberalii de frunte, Ludovic Orban și Rareș Bogdan o țin dintr-o petrecere în alta cu whisky și havane fără niciun fel de tresărire față de românii care își pierd case, gospodării și rămân pe drumuri. Tupeul și ticăloșia guvernanților liberali nu are limite. Se laudă zilnic la televizor și în conferințe de presă că au pregătite proiecte de miliarde de euro pentru infrastructura din România. În realitate ei se ocupă cu chermezele și înșurubarea pilelor și rudelor pe funcții pentru a obține sponsorizări în campaniile electorale care urmează”, a declarat Răzvan Rotaru.
Inundațiile au pus stăpânire pe România, iar liberalii fac concurs de investiții pe hârtie! Toți cei care au suferit pagube, toți cei care și-au pierdut casele și gospodăriile așteptau ajutor din partea Guvernului Orban, nu vorbe goale despre investiții inexistente și lamentări din fotoliu de la vilele de protocol!
Asta e guvernarea PNL! De fiecare dată când apare o problemă îi abandonează pe oameni! Așa au făcut cu personalul medical din spitale când a început epidemia de COVID, așa au făcut cu IMM-urile pe care le-au băgat în faliment, așa au făcut cu fermierii pe care i-au lăsat fără programe de susținere, așa au făcut cu elevii și pensionarii cărora le amputează alocațiile și pensiile!
„În timp ce toată țara e sub coduri de inundații, iar oamenii rămân fără agoniseala de o viață, liberalii se plimbă prin sediile de partid și fac strategii electorale! România se îneacă la propriu, iar Orban anunță alocări impresionante de fonduri pentru șosele și autostrăzi imaginare! Niciun ministru liberal nu are timp de sinistrații care au rămas pe drumuri din cauza inundațiilor devastatoare din mai multe județe ale țării! Miniștrii PNL le explică românilor cât de mult a plouat, în loc să meargă în teritoriu să vadă cum îi salvează pe oamenii afectați și cum le rezolvă problema locuințelor luate de ape”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad