Connect with us

Administratie

Lucian Borfotină: Oamenii se simt uitați și neglijați de actuala administrație

Published

on

Zilele trecute am ajuns în cartierul Tulbureni și am stat de vorba cu oamenii ce locuiesc acolo. Am vrut să aflu problemele cu care se confruntă cetățenii. Și nu sunt puține.

Oamenii se simt uitați și neglijați de actuala administrație. De promisiuni sunt sătui. Principala supărare a oamenilor este școala, care nu funcționează, iar copiii sunt nevoiți sa meargă cu maxi-taxi până la Școală Gimnazial Nr. 1 sau la alte școli din municipiu. 🏫 Funcționează doar grădinița și aia în condiții precare. Clădirea arată….nu ca la țară….pentru că eu la Cristești le-am renovat și arată ca noi. Se puteau accesa fonduri prin Programul PNDL și se putea renova școala și astfel botoșănenii din zonă își lăsau copiii la acea unitate de învățământ.

O altă problemă este lipsa unei farmacii și a unui cabinet medical. De multe ori când au nevoie de câte un medicament trebuie sa străbată 10-15 km pentru a ajunge la o farmacie. Un cartier frumos, liniștit, dar nemulțumit!

Tot de la oameni am aflat ca actuala administratie le-a promis ca vor avea un teren de sport în curtea scolii. La 4 ani de la alegeri, arata….ca înainte. Copiii se joacă în stradă și nu sunt lăsați nici măcar în curtea școlii să se joace, ca să nu mai spun că aproape fiecare cartier are câte un loc de joacă pentru cei mici, însă nu Tulbureni, de parcă părinții lor nu plătesc impozite și taxe Primăriei Botoșani.

Oamenii sunt supărați și pe bună dreptate. Mulți dintre locuitorii străzii Prunilor au fost nevoiți să-și tragă singuri curent electric, apa și canalizare pentru ca “nu au mai fost bani” și pentru ei. Și ce m-a revoltat mai tare este faptul că cei din Primaria Botoșani nu au fost în stare sa pună 3-4 mașini de piatră.

Au făcut-o în schimb oamenii, din banii lor, că doar trăiesc în oraș.

Nu sunt probleme ce nu au rezolvare! Trebuie doar să-ți pese de oamenii care te-au votat și să te implici.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad