Connect with us

Administratie

Potop în municipiul Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Străzile municipiului Botoșani s-au umplut din nou de apă iar în mai multe zone nu s-a mai putut circula. Unii șoferi și-au încercat norocul dar au rămas cu mașinile în apă, fiind necesară intervenția pompierilor și a voluntarilor de la Situații de Urgență.

Primele probleme au apărut în intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu care la fiecare ploaie se inundă. Un autoturism a rămas în mijlocul intersecției, curțile și casele au fost inundate iar traficul auto a fost blocat în zonă. Probleme au fost și în zona stadionului, pe Calea Națională, în zona fostului Lidl și pe strada Pacea.

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo prognozate în contextul Codului Roșu de ploi torențiale, la dispeceratul integrat ISU – SJA Botoșani s- au înregistrat 19 apeluri prin care se solicita sprijinul pompierilor pentru evacuarea apei din mai multe gospodării de pe străzile Octav Onicescu, Sitnei, Pod de Piatră și B-dul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, dar și pentru degajarea unor autoturisme care nu au mai putut înainta din cauza apei adunate pe carosabil. Pompierii intervin și la acesta oră pentru înlăturarea efectelor”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad