Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Le-am făcut cadou două goluri”

Published

on

Antrenorul echipei FC Botoșani consideră că elevii săi au fîcut două cadouri CFR-ului iar clujenii au profitat și au câștigat toate cele trei puncte. Marius Croitoru nu l-a menajat pe fundașul Andrei Chindriș pe care îl consideră vinovat la faza primul gol marcat de CFR.

“O greşeală copilărească, o greşeală care trebuie să-i dea mult de gândit lui, pentru că şi oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenţi când faci astfel de greşeli, el trebuie să fie mult mai calculat decât a fost până acum. Probabil şi ce s-a întâmplat în jurul lui l-a clătinat puţin”, a spus Croitoru.

“Prea multe nu sunt de comentat. Practic, le-am făcut cadou două goluri. După ce că nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, bine, nu e o scuză, asta a fost situaţia, realitatea. După ce că nu eram la un nivel, din punct de vedere fizic, să ne putem lupta cu ei de la egal la egal, le-am făcut şi două cadouri inexplicabile. Am luat bătaie pentru că le-am făcut două cadouri şi pentru că CFR a fost mai puternică decât noi. Băieţii au făcut tot ce au putut. Ei n-au nicio vină la această înfrângere. Singura vină cred că e a mea”, a precizat Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )