Connect with us
banner ad

Sport

Marius Croitoru: „Le-am făcut cadou două goluri”

Published

on

Antrenorul echipei FC Botoșani consideră că elevii săi au fîcut două cadouri CFR-ului iar clujenii au profitat și au câștigat toate cele trei puncte. Marius Croitoru nu l-a menajat pe fundașul Andrei Chindriș pe care îl consideră vinovat la faza primul gol marcat de CFR.

“O greşeală copilărească, o greşeală care trebuie să-i dea mult de gândit lui, pentru că şi oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenţi când faci astfel de greşeli, el trebuie să fie mult mai calculat decât a fost până acum. Probabil şi ce s-a întâmplat în jurul lui l-a clătinat puţin”, a spus Croitoru.

“Prea multe nu sunt de comentat. Practic, le-am făcut cadou două goluri. După ce că nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, bine, nu e o scuză, asta a fost situaţia, realitatea. După ce că nu eram la un nivel, din punct de vedere fizic, să ne putem lupta cu ei de la egal la egal, le-am făcut şi două cadouri inexplicabile. Am luat bătaie pentru că le-am făcut două cadouri şi pentru că CFR a fost mai puternică decât noi. Băieţii au făcut tot ce au putut. Ei n-au nicio vină la această înfrângere. Singura vină cred că e a mea”, a precizat Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )