Connect with us

Politica

Un lider politic propune o alianță a tuturor partidelor de dreapta atât la Botoșani cât și la nivel național

Published

on

Partidele de dreapta ar trebui să se alieze în această vară și să devină o forță politică puternică, capabilă să câștige alegerile locale la Consiliul Județean Botoșani, la Primăria Botoșani și în majoritatea comunelor și orașelor. Asta susține Dumitru Balan, liderul Partidului Dreapta Liberală Botoșani și totodată prim-vicepreședinte la nivel național al acestei formațiuni.

Dumitru Balan a lansat o propunere către reprezentanții PNL, USR, PMP, ALDE și a altor partide de dreapta pentru a realiza o construcție politică puternică. El consideră că liderii celorlalte partide de dreapta ar trebui să renunțe la orgolii și să pregătească un program comun de dezvoltare pentru următorii patru ani.

„Am văzut că se discută despre o alianță pe partea stângă și consider că și partidele de dreapta ar trebui să aibă o reacție. Eu propun o alianță a tuturor partidelor de dreapta și realizarea unui program de dezvoltare a municipiului și județului Botoșani. Trebuie să renunțăm toți la orgolii, la interesele personale sau de grup și să ne implicăm în dezvoltarea acestui județ. Dreapta Liberală nu vrea posturi de directori, de parlamentari sau alte funcții. Noi vrem o alianță a partidelor de dreapta care să câștige alegerile și un proiect concret de dezvoltare. Să alegem cei mai bine pregătiți oameni din toate partidele de dreapta și să începem dezvoltarea municipiului și județului Botoșani”, a declarat Dumitru Balan.

Prim-vicepreședintele Partidului Dreapta Liberală susține că un astfel de proiect politic ar trebui realizat și la nivel național pentru dezvoltarea României.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad