Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: „Trebuie să terminăm campionatul! Ar fi o dramă să întrerupem tot”

Published

on

Sepsi se aliniază cluburilor care nu concep întreruperea sezonului în cazul în care vor mai apărea persoane depistate pozitiv cu COVID-19. Cornel Șfaițer, managerul echipei, vede ca pe o dramă stoparea competiției, o problemă care ar lovi în plin fotbalul românesc.

Sepsi nu ia în calcul întreruperea campionatului în cazul în care vor mai apărea cazuri de coronavirus la nivelul cluburilor din Liga 1. Cornel Șfaițer, managerul covăsnenilor, crede că persoanele respective trebuie izolate, testați toți ceilalți, iar dacă răspunsul e negativ, competiția trebuie să continue.

„Doamne ferește! Îmi doresc să jucăm cu Dinamo. Ne-am îngreuna situația din play-out. Ar fi multe meciuri într-un timp scurt. Sperăm să fim toți sănătoși. Oricum n-ar trebui să facem o dramă dacă mai apar cazuri. Avem modele și în alte campionate, cum e Germania. Unde jucătorii testați pozitiv au fost izolați, iar ceilalți au jucat”, a explicat managerul lui Sepsi.

Șfaițer cere o atenție sporită la persoanele din anturajul jucătorilor, lucru care ar păstra „liniștea” în fotbal, iar fotbaliștii n-ar mai fi expuși atât de mult: „Plus că la noi n-au fost probleme la nivel de lot de jucători. Au fost numai cazuri în partea administrativă, cu medicul sau magazionerul. Trebuie să avem mai multă grijă, să testăm mai des persoanele din jurul echipei”.

Sursa: GSP.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )